Olof's - private dinner en evenementlocatie

Olof's is onderdeel van NH Collection Barbizon Palace Hotel en bij uitstek de perfecte locatie voor een meeting, bijzonder event, luxe groepsdiner en een prachtige locatie voor een trouwerij. De 15de eeuwse kapel heeft alles is huis om ieder event naar wens van de klant aan te kleden en tot een groot succes te maken. Het monumentale gebouw heeft maar liefst 463 m2 sfeervolle ruimte en biedt plaats voor 400 personen (500 indien je het balkon meerekent). De keuken wordt geleid door Chef Chris Naylor (1* Michelin), die werkelijk elk event kan omlijsten met zijn culinaire creaties.

Bijzonder groepsdiner

Een diner in een oude kapel, dat maakt indruk op de gasten! Bij Olof's is eigenlijk alles mogelijk voor jullie diner: zittend aan ronde of lange tafels biedt de ruimte (inclusief balkon) plaats voor maar liefst 250 personen, en een walking dinner kan tot zelfs 400 personen georganiseerd worden. We denken graag met je mee om het diner geheel naar wens in te vullen. Een cocktailbar als gave aanvulling op het diner? Dit kan perfect gecreëerd worden op het ruime balkon. Sinds kort biedt Olof's ook 'Vermeer at Olof's' aan, waarbij 1* Michelin chef Chris Naylor van Restaurant Vermeer op zeer hoog niveau voor jouw gelegenheid kookt.

Meetings

Een vergadering voor ruim 300 deelnemers, dat is voor Olof's niets bijzonders. Tot maar liefst 330 personen passen in vergaderopstelling in de zaal om te kunnen genieten van de inspirerende omgeving. Ook voor kleinere groepen heeft Olof's alles in huis om de ruimte kleiner te doen lijken en een intiemere atmosfeer te creëren. Olof's beschikt over uitstekende technische mogelijkheden, denkt graag met jullie mee om de zaal op jullie wensen aan te laten sluiten en heeft verrassende culinaire versnaperingen te bieden tijdens de pauzes. Kortom, een zeer geschikte locatie voor iedere meeting, (product)presentatie, congres of conferentie.

Evenementen en trouwen in Olof's

Olof's heeft allerlei soorten evenementen wel al eens gehost; van een productlancering tot een groot zakelijk feest, en van een awardshow tot een concert. Dankzij de unieke uitstraling, mooie belichting en uiteenlopende technische opties is werkelijk alles mogelijk. Wist je dat Olof's ook een officiële trouwlocatie is? Olof's is maar al te graag decor van jullie ceremonie, diner en/of knallend huwelijksfeest. De evenementplanners staan klaar om deze mooiste dag in jullie leven nóg mooier te maken.

Reacties over evenementlocatie Olof's

"Wij hebben over de locatie zeer lovende feedback ontvangen en kijken terug op een zeer geslaagde avond"

Details

  • 500 personen

  • Duur: afhankelijk van jouw wensen

  • Prijs: afhankelijk van jouw wensen

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!