Kaasproeverij

Op interactieve, persoonlijke en deskundige manier wordt een kaasproeverij gegeven in een proeflokaal dat gevestigd is in een sfeervol, klassiek pand. Proef de heerlijke kazen met een glaasje wijn of port.

Wat kun je verwachten?

De proeverij begint met een korte introductie van ongeveer 10 minuten, waarbij uitleg gegeven wordt over de geschiedenis van en de filosofie achter de kaas. Vervolgens krijg je een korte video van 2 à 3 minuten te zien met onder andere beelden van het grote kaaspakhuis. Hierna kan het proeven beginnen!

Tijdens de kaasproeverij worden 6 verschillende soorten kazen gebruikt, variërend van jonge tot oude kazen en ook geitenkazen. Bij de verschillende kazen wordt een passende drank (glas rode wijn, glas witte wijn en port) geserveerd, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt. In de winkel boven het proeflokaal kun je een stuk kaas kopen om mee naar huis te nemen. De kaas is handzaam verpakt en uitstekend te gebruiken als geschenk of souvenir.

Combineren

Een kaasproeverij combineren met een likeur- of jeneverproeverij? Er zijn ook combitickets te verkrijgen voor slechts € 27,50. Ook een kaasproeverij in combinatie met een rondvaart (€ 26,00 per persoon) en een combinatie van zowel kaasproeverij, likeur- of jeneverproeverij én rondvaart (€ 36,00 per persoon) is mogelijk. Na het kiezen van de gewenste datum en tijdstip boek je gemakkelijk de gewenste tickets.

Tickets

Boek jouw tickets gemakkelijk via onderstaande knop op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Boek direct de kaasproeverij

Details

  • Vanaf 4 personen, maximaal 20 personen

  • Duur: 1 uur

  • Prijs: € 17,50 per persoon

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!