't Sluisje

In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kan je al 25 jaar theaterrestaurant ’t Sluisje vinden. Hier kan je met zowel een klein gezelschap als met groepen perfect terecht voor een bijzondere dinerervaring: tijdens het driegangenmenu van de chefkok worden de gasten vermaakt met geweldige travestieshows. Een avond vol Amsterdamse gezelligheid om nooit te vergeten!

Doordeweeks en op zondag begint de show om 19.00 uur, mits er minimaal 15 personen hebben gereserveerd. Uiteraard word je hiervan op de hoogte gehouden. Als een bepaalde datum niet mogelijk is, krijg je een aantal alternatieven. In het weekend ben je vanaf 23.30 uur van harte welkom om een drankje aan de bar te komen drinken (mits de drukte dit toelaat en het restaurant niet exclusief afgehuurd is, zie hiervoor de Facebookpagina).

Je kunt het restaurant doordeweeks en op zondag ook privé afhuren voor groepen vanaf 25 personen, voor een (show)diner of alleen voor een gezellige borrel. Het restaurant heeft in totaal ruimte voor 50 personen per show en iedereen is hier welkom! Graag wel even tijdig reserveren, zodat je zeker bent van een plaatsje.

Weekendshifts

  • Maandag t/m donderdag: 19.00 uur tot sluit
  • Vrijdag: 18.00-20.30 uur of vanaf 21.00 uur
  • Zaterdag: 18.00-20.30 uur of vanaf 21.00 uur
  • Zondag: 19.00 uur tot sluit

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!