Sweet Bob

Feel the creamy: deze Braziliaanse brigadeiros móet je proeven! Sweet Bob is niet alleen de eerste brigadeiro-winkel in Nederland, maar ook nog steeds de enige! Geen zoetekou die deze winkel voorbij kan gaan zonder even naar binnen te glippen: die brigadeiros zijn gewoon veel te lekker!

Brigadeiros?

Geen bonbons, geen truffels, maar stukjes pure hemel! Brigadeiros zijn zoete lekkernijen uit Brazilië die daar vooral worden gegeten wanneer er iets te vieren is, bijvoorbeeld op bruiloften en op verjaardagen. De vrolijke zoetigheden hebben allerlei vormen en zijn er bij Sweet Bob in tientallen smaken: iedere dag zijn er andere smaken te verkrijgen!

Brigadeiros worden gemaakt met gecondenseerde melk, boter en ingrediënten om de smaak naar keuze te maken: zo wordt hiervoor de beste chocola gebruikt, maar ook fruit, noten, drinken of bijvoorbeeld de ingrediënten om een stroopwafelsmaak te creëren! Een oneindig aantal mogelijkheden, waardoor je altijd wel weer een nieuwe smaak kunt proeven bij Sweet Bob.

Bestellen

Brigadeiros zijn bij uitstek ideaal als kleine attentie voor jouw medewerkers, vrienden, zakelijke partners of gasten; indien je een groter aantal brigadeiros nodig hebt kun je deze zonder problemen bij Sweet Bob bestellen. Eigenaar André stuurt je graag een prijs op maat toe. Op de website van Sweet Bob kan je een formulier invullen om een speciale aanvraag te doen.

Wist je dat Sweet Bob onderdeel uitmaakt van het Vriendinnenuitje Jordaan en het Proef de Jordaan arrangement? Zo combineer je deze unieke ondernemer samen met andere parels uit de Jordaan.

Locatie Brouwersgracht

Locatie Heisteeg

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!