• Oud rechercheurs in kroeg

Moordwandeling

Oud-rechercheur Ton vertelt met humor spannende verhalen uit de tijd van Appie Baantjer en Bureau Warmoesstraat. De wandeling begint bij de Warmoesstraat en gaat via de ooit beruchte Zeedijk naar de Binnenbantammerstraat. Wat gebeurde er in de jaren ’80 nu werkelijk op en rond de Zeedijk? Hoe was de sfeer met dichtgetimmerde panden en drugsdealers? Wat gebeurde er in Chinatown? Op welke plekken zijn moorden gepleegd en waarom?

Laat je alle ins en outs vertellen door een ervaren man gedurende deze fascinerende moordwandeling! Ton was maar liefst 30 jaar rechercheur bij het bekendste politiebureau van Amsterdam: Bureau Warmoesstraat. Inmiddels is hij gepensioneerd, maar hij komt nog vaak op de Zeedijk. Ton vindt het leuk om jullie door zijn buurt rond te leiden en hij vertelt zijn verhalen met veel droge humor. Een lach en een traan.

Reserveer de wandeling met oud-rechercheur

Je kunt de wandeling reserveren op de datum en tijdstip die jou het best uitkomt. Mocht de groep groter zijn dan 15 personen, dan denken wij graag mee hoe dit op een leuke manier geregeld kan. De groep kan bijvoorbeeld worden opgesplitst. Zo combineer je de moordwandeling met een bierproeverijlikeurproeverij of rondvaart met korting.

Optioneel: Ton neemt jullie graag mee voor een drankje in zijn stamcafé (kosten voor drankjes niet inbegrepen).

Reacties op de moordwandeling

"De rondleiding was fantastisch, mijn vrienden hebben genoten en zijn van plan dit nog eens te doen daar je in 1,5 uur lang niet alles gezien hebt."
"Vooral de manier waarop en de humor van de oud-rechercheur maakte deze tour extra bijzonder."
"Het was erg leuk en interessant. Dank aan de rechercheur, hij vertelde zeer enthousiast, alsof hij heimwee had naar die tijd."

Details

  • Vanaf 12 personen

  • Duur: 1,5 uur

  • Prijs: € 11,50 per persoon

  • Kleinere groepen betalen € 138,00

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!