Vaartocht met luxe sloep voor groepen

Sloepvaren koud en alleen voor kleine groepjes? Deze luxe sloepen onderscheiden zich door voorzien te zijn van de nieuwste snufjes. Zo kunnen deze sloepen volledig overdekt worden met een doorzichtige overkapping en worden ze verwarmd in het geval van slecht weer. Op mooie dagen wordt er uiteraard wel zonder overkapping gevaren. De ervaren, gidsende schippers kunnen u vanuit dit perspectief de leukste plekjes van Amsterdam laten zien. Tijdens een vaartocht over de grachten krijgt u zicht over een aantal hotspots zoals het Anne Frankhuis en de Westerkerk.

Diverse arrangementen

Op deze innovatieve sloepen kunnen complete arrangementen worden afgenomen, van drankjes met hapjes tot complete uitgeserveerde diners. Er bestaat de keuze voor een self-service borrelarrangement of uitgebreidere arrangementen met gastvrije hostess. Speciale wensen? Laat het ons gerust weten, want op deze boten is eigenlijk alles te organiseren! De boten hebben een maximale capacitiet van 50 personen voor een borrel, maar ook voor kleinere of grotere groepen hebben we diverse geschikte boten; vraag ons naar de mogelijkheden.

Partyboat

Diverse groepen hebben wij al unieke Amsterdam-ervaringen gegeven op deze flexibele boten; de sloepen kunnen zelfs worden voorzien van een complete DJ-installatie met professionele apparatuur. Omdat versterkte muziek niet is toegestaan op de grachten, wordt er gebruik gemaakt van Silent Disco. Op deze manier kan het gezelschap even goed helemaal uit hun dak gaan op open water. Dat wordt zeker een onvergetelijk feest!

Details

  • Maximaal 50 personen

  • Duur: in overleg

  • Prijs: afhankelijk van de gewenste catering en eventuele extra's zoals de Silent Disco

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!